Vergelijk uw verzekeringen!

Selecteer direct welke verzekering u wilt vergelijken! Bespaar al snel honderden euro's per jaar op uw verzekeringen!

Zorgverzekeringen vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken is belangrijk omdat iedereen in Nederland verplicht is om een zorgverzekering af te sluiten. Wisselen van zorgverzekering kan slechts eenmaal per jaar op 1 januari. Het is daarom belangrijk om zorgverzekeringen te vergelijken omdat u minimaal een jaar vastzit aan de verzekering. Daarnaast is er ook erg veel keuze op het gebied van zorgverzekeringen. Hoe meer u gedekt wilt hebben, des te hoger de premie zal zijn. Bij zorgverzekeringen vergelijken is het dus belangrijk om van tevoren te beslissen waarvoor u verzekert wilt zijn buiten de basisdekking om.

Zorgverzekeringen vergelijken, de polis en de premie

Tijdens het zorgverzekeringen vergelijken komt u dus voor een aantal keuzes te staan. Bij een standaard zorgverzekering zit altijd een eigen risico van € 170 inbegrepen. Wanneer u zelf kiest voor een extra eigen risico, zal dit resulteren in een lagere premie. Elke verzekeraar is verplicht om een polis aan te bieden zonder een extra eigen risico. Deze polissen zijn natuurlijk ook duurder.

Vergelijk uw zorgverzekering

Wanneer u zorgverzekeringen gaat vergelijken, zult u merken dat bij een aanvulling op het basispakket bijvoorbeeld fysiotherapie en de tandarts voor een deel vergoed wordt. Bij een uitgebreide aanvulling worden deze zaken vaak volledig vergoed. Natuurlijk is een uitgebreide aanvulling op een zorgverzekering een stuk duurder. Door zorgverzekeringen vergelijken, kunt u voor uzelf eenvoudig een goede polis samenstellen die aansluit op uw wensen. Het is niet verstandig om zomaar te besparen op de zorgverzekering, omdat het toch om uw gezondheid gaat. Met zorgverzekeringen vergelijken kunt u echter wel kiezen voor het meest voordelige pakket.