Vergelijk uw verzekeringen!

Selecteer direct welke verzekering u wilt vergelijken! Bespaar al snel honderden euro's per jaar op uw verzekeringen!

Zorgverzekering voor studenten

Zorgverzekering voor studenten

Een zorgverzekering voor studenten is perfect geschikt voor iedereen die studeert. Dit komt omdat deze zorgverzekering voor studenten, precies is afgesteld op wat studenten wel en niet nodig hebben. Studenten maken namelijk veel minder gebruik van zorg dan ouderen. Daarom is het mogelijk om met een zorgverzekering voor studenten tot honderden euros per jaar te besparen. Natuurlijk komt u als student niet onder de basisdekking uit en blijft het verplichte eigen risico van € 170 altijd van kracht.

Neem een hoger eigen risico bij een zorgverzekering voor studenten

Een manier om een goedkope zorgverzekering voor studenten te krijgen, is door een extra eigen risico af te sluiten. Wanneer u dat doet, betaald u maandelijks een veel lagere premie. Zeker wanneer u bijna geen gebruik maakt van zorg kan dit erg veel geld schelen. Er zit natuurlijk ook een risico aan vast. Wanneer u ineens wel veel zorg nodig heeft, komt het eerste deel hiervan vaak voor uw eigen rekening omdat u heeft gekozen voor een hoger eigen risico bij de zorgverzekering voor studenten.

Kies de zorgverzekering voor studenten die bij u past

Er zijn meerdere zorgverzekeringen voor studenten, die worden aangeboden door diverse verzekeraars. Bekijk het aanbod van te voren goed, zodat u niet direct op de eerste aanbieding in gaat. In de polis kunnen vaak haken en ogen staan, waar u niet duidelijk op bent gewezen. Ook bij een zorgverzekering voor studenten is het dus zeker de moeite waard om de verschillende verzekeringen goed met elkaar te vergelijken.