Vergelijk uw verzekeringen!

Selecteer direct welke verzekering u wilt vergelijken! Bespaar al snel honderden euro's per jaar op uw verzekeringen!

ZEKUR zorgverzekeringen

Als je gaat kiezen voor een nieuwe zorgverzekering zou je eens kunnen kijken bij de ZEKUR zorgverzekeringen. Je kunt op de website bekijken welke aanbiedingen er zijn en welke kosten er bij welk pakket gedekt worden. Je kunt er op deze manier snel achter komen welke mogelijkheden er voor jou zijn. Past een ZEKUR zorgverzekering bij jou? Dan kun je natuurlijk altijd overstappen. Overstappen is vaak eenvoudig gedaan, je kunt via de website van de aanbieder vaak ook overstappen, dit is kosteloos als je dit aan het einde van het jaar doet.

Bij ZEKUR verzekeringen gaat het over veel verzekering voor weinig geld. ZEKUR is een onderdeel van Univé. Je kunt hier goed een zorgverzekering afsluiten, al vanaf 69,50 heb je een basisdekking. Je kunt ook extra ZEKUR zorg nemen:

  • Basisverzekering;
  • Aanvullende verzekering;
  • Gratis doorlopend reisverzekering;
  • Aanvullende tandarts verzekering;
  • Gratis ClimaCount Visa Card.

Dit laatste pakket is al beschikbaar vanaf 91,72 euro. Je kunt nu op de website kiezen of dat je dit pakket meteen af wilt sluiten of dat je eerst de verdere premie wilt berekenen omdat je misschien nog wat aanvullingen wilt binnen het pakket. Kijk daarom op de website van ZEKUR hoe je geld kunt besparen door een ander pakket te kiezen dan dat je nu hebt.