Vergelijk uw verzekeringen!

Selecteer direct welke verzekering u wilt vergelijken! Bespaar al snel honderden euro's per jaar op uw verzekeringen!

Goedkope zorgverzekering

Goedkope zorgverzekering

Een goedkope zorgverzekering zoeken is belangrijk wanneer u wilt besparen op deze kosten. Het aanbod in zorgverzekeringen is tegenwoordig erg groot en het kan lastig zijn om de beste goedkope zorgverzekering te vinden. Met de basisdekking bent u voor de belangrijkste medische zorg verzekerd, maar dient u vaak extra bij te betalen voor bijvoorbeeld fysiotherapie of de tandarts. Wanneer uw gebit echter goed is en u niet blessuregevoelig bent, heeft u deze extra dekking vaak niet eens nodig.

Het eigen risico van een goedkope zorgverzekering

Bij het afsluiten van een zorgverzekering heeft u de keuze of u gebruik wilt maken van een verhoogd eigen risico. Het standaard eigen risico van € 170 geldt bij elke verzekeraar en is ook verplicht. Door meer eigen risico te nemen kunt u maandelijks erg veel geld besparen op uw premie en houdt u een goedkope zorgverzekering over. Wanneer u in dat jaar echter vaak naar de dokter moet of veel medicijnen nodig heeft, kan het zijn dat u meer moet betalen door het verhoogde eigen risico. Wanneer u hiervoor kiest, kunt u dus voor verrassingen komen te staan.

Goedkoopste zorgverzekering

Een goedkope zorgverzekering is dus op twee manieren mogelijk. Het is echter aan u om de keuze te maken tussen het verschil in de maandelijkse premie en het verhoogde eigen risico. Zorgverzekeraars bieden u vaak graag een korting aan wanneer u zich laten verzekeren. Dankzij kortingen is het alsnog mogelijk om een goedkope zorgverzekering te krijgen. Vaak zijn deze kortingen echter alleen van toepassing op aanvullende verzekeringen. Lees de voorwaarden van de goedkope zorgverzekering dus altijd goed door.