Vergelijk uw verzekeringen!

Selecteer direct welke verzekering u wilt vergelijken! Bespaar al snel honderden euro's per jaar op uw verzekeringen!

Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering is handig wanneer u vaak op reis bent of lang op vakantie gaat. Met een doorlopende reisverzekering bent u namelijk altijd verzekerd tijdens uw reis. Het grote verschil met een kortlopende reisverzekering, is dat de doorlopende reis zeker niet telkens opnieuw hoeft worden afgesloten. Ook is het zo dat deze verzekering op lange termijn relatief goedkoper is. Per keer dat u op reis of vakantie gaat, wordt de doorlopende reisverzekering eigenlijk goedkoper.

Doorlopende reisverzekering zelf samenstellen

Bij de meeste verzekeraars is het mogelijk om zelf te kiezen wat u gedekt wilt hebben. Aangezien het om een doorlopende reisverzekering gaat, is het verstandig om zoveel mogelijk te laten dekken. Zeker wanneer u van tevoren nog niet weet waar u naartoe moet reizen of wat u tijdens de vakantie gaat doen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om wintersportdekking niet op te nemen, maar wanneer u toch op vakantie gaat om te skiƫn, bent u niet gedekt. Uiteindelijk bent u iets meer geld kwijt door alle opties te laten dekken, maar u bent dan wel volledig verzekerd tijdens elke vakantie.

Het gemak van de doorlopende reisverzekering

Behalve dat u volledig verzekerd bent, heeft u ook nog eens geen omkijken meer naar de verzekering. Dit is groot voordeel tegenover een kortlopende reisverzekering die telkens opnieuw moet worden afgesloten. Met de doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar door, overal ter wereld verzekerd. Het is verstandig om tijdig te besluiten wat voor soort reisverzekering u wilt, aangezien het afsluiten van een doorlopende reisverzekering u veel geld kan besparen.