Vergelijk uw verzekeringen!

Selecteer direct welke verzekering u wilt vergelijken! Bespaar al snel honderden euro's per jaar op uw verzekeringen!

Tips bij een inboedelverzekering

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een verzekering tegen schade die men aan de inboedel en/of huisraad kan oplopen. Tussen de inboedelverzekeringen van de verschillende verzekeringsmaatschappijen bestaan inhoudelijke verschillen. Bij een eventuele schade aan uw inboedel krijgt u vaak de nieuwwaarde uitgekeerd. Bij schade/diefstal krijgt u het bedrag terug waarvoor u de spullen nieuw kunt kopen.

Inbraakpreventie

Korting bij inbraakpreventie. Beveiligt u uw huis goed? Dan krijgt u vaak tot wel 20 procent korting van uw verzekeraar. Let er wel op dat u dit zelf moet aangeven.

Speciale kostbaarheden

Hieronder worden waardevolle, bijzondere bezittingen verstaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: verzamelingen, antiek, familiesieraden, kunst, muziekinstrumenten. Voor kostbaarheden is het verstandig om ook een aparte kostbaarhedenverzekering sluiten. De dekking daarvan is ruimer dan op een inboedelverzekering. Zo is bijvoorbeeld diefstal buitenshuis ook gedekt.

Welke polis past bij mij

De voorwaarden kunnen per verzekering enorm verschillen, daarom is het belangrijk om een aantal offertes op te vragen of te bekijken, voordat je overgaat tot het afsluiten van een verzekering. Op diverse websites kunt u tal van verzekeraars met elkaar vergelijken en bewust een overwogen keuze maken voor de verzekering die het beste bij u past.