Vergelijk uw verzekeringen!

Selecteer direct welke verzekering u wilt vergelijken! Bespaar al snel honderden euro's per jaar op uw verzekeringen!

Inboedelverzekering studenten

Inboedelverzekering studenten

Een inboedelverzekering voor studenten is zeker geen overbodige luxe. Aangezien studenten vaak dure spullen hebben zoals laptops en boeken, is het belangrijk om deze goed te verzekeren. Met een inboedelverzekering voor studenten zijn al uw persoonlijke bezittingen ook in uw studentenhuis verzekerd. Dit houdt in dat uw spullen veilig zijn tegen bijvoorbeeld brand en diefstal voorkomen. Omdat het bij een inboedelverzekering voor studenten vaak slechts om een enkele kamer gaat, zijn de prijzen zeer laag. Voor slechts enkele euro's per maand heeft u al een studenten inboedelverzekering.

Inboedelverzekering studenten, dekkingsmogelijkheden

Bij de meeste verzekeraars kunt u kiezen voor een maximum bedrag waarvoor de inboedel verzekerd dient te worden. Alle spullen in een studentenkamer bij elkaar zijn vaak duurder dan u in eerste instantie zou denken. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om de inboedelverzekering voor studenten uit te breiden met zaken waar u niet verzekerd voor bent. Met deze opties wordt inboedelverzekering voor studenten natuurlijk ook duurder. Voorbeelden hiervan vergoedingen voor spullen die per ongeluk kapot zijn gegaan of eigendom van de huisbaas zijn.

Een inboedelverzekering voor studenten wordt nooit geregeld door de huisbaas

De huisbaas heeft wel een verzekering op het huis maar nooit op de inhoud daarvan. Het is altijd belangrijk om een inboedelverzekering voor studenten af te sluiten. Het is dus ook belangrijk om op tijd een inboedelverzekering voor studenten te regelen. Lees van tevoren wel altijd goed de polisvoorwaarden door, zodat u altijd weet waar u aan toe bent een inboedelverzekering voor studenten.